A saját terméke eladásra kész állapotban van, de még az utolsó lépések hiányoznak ahhoz, hogy a boltok polcaira kerüljön? Szeretne költséghatékonyan előállított terméket a piacra dobni, de úgy, hogy az ne menjen a minőség rovására? Nem rendelkezik saját gyártóüzemmel és nem is szeretne a közeljövőben befektetni egy ilyen gyár létrehozásába? A megoldás egy olyan partnerrel való együttműködés, akire egyaránt rábízhatja az olyan munkafázisokat, mint amilyen a bérgyártás, kapszulázás, csomagolás.

Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, ami nemcsak nagy tapasztalattal rendelkezik az említett bérgyártás, kapszulázás, csomagolás lebonyolításában, de az ehhez szükséges eszközökkel, berendezésekkel, jól felszerelt gyártó csarnok birtokában is van. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a bérgyártás, kapszulázás, csomagolás minden lépését egy jól felszerelt, korszerű technológiával ellátott gyártósoron végezzük, valamint a munkafázisok minden részét alapos és rendszeres minőségellenőrzésnek vessük alá. A célunk, hogy minden, velünk szerződésben álló ügyfelünknek a legmagasabb színvonalon teljesítsük a bérgyártással, kapszulázással, csomagolással kapcsolatos megrendeléseit, mintha csak a saját termékeinket állítanánk elő. Étrendkiegészítők, bio termékek, élelmiszerek gyártása, csomagolása kapcsán az egyes vagy akár az összes szolgáltatásunk igénybe vehető. A kemény zselatin kapszulákba kizárólag por alapanyagokat töltünk, ezt kérjük vegye figyelembe, mielőtt minket választ!

Aki az elejétől fogva ügyel arra, hogy kimagasló, prémium minőségben készüljenek el a termékei, az számíthat arra, hogy a vállalkozása is sikeres lesz, méghozzá hosszú távon. Mi ebben szeretnénk a partnere lenni és hozzásegíteni a céljai eléréséhez, ha bérgyártás, kapszulázás, csomagolás a cél. Lépjen kapcsolatba velünk, és vegye igénybe szolgáltatásainkat, legyen szó bérgyártásról, kapszulázásról, csomagolásról! Minden kérdésére szívesen válaszolunk a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!